Регистрирај се:


Чекор 1 of 4 - Лични податоци
Чекор 2 of 4 - Возило

Јас сум законски сопственик и возач на возилото посочено погоре.ас не сум сопственик на автомобилот, но сопственикот ми даде овластување и согласност да го користам неговото / нејзиното возило.
Чекор 3 of 4 - Сопственост на возилото
(Прескокнете на чекор 4 ако сте возач и сопственик на возило. Наведете детали за сопственикот на возилото ако сте возач, а не сопственик)
Чекор 4 of 4 - Атестирање

Јас изјавувам под казна на лажно сведочење според законите на Република Северна Македонија дека горенаведеното е вистина и точно.
Потврдувам дека овој автомобил е во добра состојба.

Можам да дадам доказ за сопственост.

   

Заштедете возејќи
со PowerAD.

 • Дополнителна заштеда

  Заработете дополнителен приход додека возите со вашиот автомобил и ги извршувате секојдневните активности!

 • Безбедност

  Нашите налепници нема да ја оштетат бојата на автомобилот туку ќе ја штитат од надворешни влијанија!

 • Уникатен дизајн

  Уникатните налепници ќе направат вашиот автомобил да се издвои од толпата.

   

Како работи PowerAD?

 • Инсталирајте ја апликацијата

  Инсталирајте ја мобилната апликација на вашиот smartphone.

 • Направете профил

  Создадете профил. Сосема е безбедно и
  ние ви гарантираме дека вашите лични податоци ќе останат заштитени.

 • Изберете кампања

  Проверете дали има достапни кампањи во вашиот град и аплицирајте за онаа што најмногу ви се допаѓа!

 • Започнете да заработувате

  Откако ќе се квалификувате за кампања, вашиот автомобил ќе биде брендиран кај некој од нашите овластени партнери и ќе бидете подготвени да започнете да заработувате.

Мобилната апликација ќе ви биде инсталирана за време на брендирањето на возилото!

Што ви е потребно за да возите со PowerAD?

Валидна возачка дозвола

Мора да имате 18 години или повеќе и да имате валидна возачка дозвола

Да поседувате автомобил

Вашиот автомобил мора да биде 2005 година или понов, без значително оштетување на каросеријата и бојата

Возете одредена километража

Вие ќе мора да возите барем 400 км месечно во вашата област на живеење

Да поседувате смарт телефон

Потребен ви е паметен телефон со Android / iOS, на кој ќе можете да ја инсталирате апликацијата PowerAD